2023

Jubileumconcert 100 jaar Concordia - m.m.v. Orkest Koninklijke Luchtmacht, zat, 7 okt. 2023 om 20:00!

Jubileumconcert 7 oktober 2023 m.m.v. Orkest Koninklijke Luchtmacht

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan op 21 augustus 2021 organiseert Muziekvereniging Concordia Elsloo (frl.) een Jubileumconcert. Dit concert is een cadeau aan én van onze fanfare.

Aan omdat onze fanfare dit keer niet zelf op het podium zit maar omdat het concert uitgevoerd wordt door de professionele muzikanten van het Orkest Koninklijke Luchtmacht. De leden van fanfare Concordia kunnen nu dus zelf genieten van een prachtig concert.

En, wie jarig is trakteert! Daarom is dit concert ook een cadeau van onze fanfare aan Elsloo en de wijde omtrek, voor onze fans en muziekliefhebbers in de regio.

De titel van het concert is ‘The Jukebox – Pick what we play’. Kies de tophit uit je jeugd, laat de mooiste filmtrack spelen, beleef jouw favoriete meezinger of romantische love-song én bepaal samen met het orkest de speellijst van het concert.

Bezoekers kunnen bij aankomst een QR-code scannen met hun smartphone en dan op de weergegeven website kiezen welke muziekstukken men graag zou willen horen tijdens deze avond. Er hoeft geen app geïnstalleerd te worden en de privacy gegevens zijn gewaarborgd. Gekozen kan worden uit een grote variëteit van muziekstukken; van filmmuziek tot popmuziek en van House muziek tot marsmuziek. Op het grote led-scherm achter het orkest kunnen de stemmingen worden bekeken in de zaal. Dit maakt dat het concert uniek wordt in zijn soort.

Het Orkest Koninklijke Luchtmacht staat deze avond onder leiding van gast-dirigent Lode Mertens. Vocalisten zijn Talita Angwarmasse en Jeroen van den Berg. De presentatie is in handen van Patrick Sytsema.

Het Orkest Koninklijke Luchtmacht: gedurfd, vernieuwend, strak en met een unieke eigen sound, herkenbaar uit duizenden. Wereldwijd het enige orkest met 41 blazers en een 7- koppige ritmesectie, bestaande uit professionele jazz- en klassieke musici. Het Orkest Koninklijke Luchtmacht kan zich meten met de internationale top van bigbands en orkesten en is naast het gerenommeerde Metropole Orkest het enige beroepsorkest in Nederland dat zich volledig heeft toegelegd op de lichte muziek. Door afwisselend origineel repertoire en eigentijdse arrangementen te brengen in concertprogramma’s met een boodschap vervult het orkest een belangrijke rol voor defensie als muzikale ambassadeur en is hét visitekaartje van de Koninklijke Luchtmacht. Het orkest treedt op met vooraanstaande solisten en artiesten en weet van elk concert een enerverende belevenis te maken. Zo deelde het orkest het podium met onder meer Floor Janssen, Trijntje Oosterhuis, Shirma Rouse, Davina Michelle, Alain Clark, Di-rect, Racoon, jazzicoon Ack van Rooijen en DJ’s Sunnery James & Ryan Marciano, Armin van Buuren en AfroJack.

Bestel hier uw tickets: Tickets 


Nieuw Talent Orkest (NTO) Ooststellingwerf

Ontdek het plezier van samen muziek maken!

 

Echt iets voor jou!

Wil jij een blaas- of slagwerkinstrument leren bespelen en samen muziek maken?

Dat kan bij Nieuw Talent Orkest Ooststellingwerf!

 

Nieuw Talent Orkest is een muziekproject voor volwassenen.

Muzikale ervaring is niet nodig.

Je maakt tien weken lang kennis met een geweldige nieuwe hobby.

In een ontspannen, sociale sfeer. Het plezier staat voorop.

 

DOE JE MEE? ? Muziekvereniging Concordia uit Elsloo organiseert met Crescendo Makkinga, Laudando Appelscha en de Bazuin uit Donkerbroek het Nieuw Talent Orkest Ooststellingwerf: dé kans voor volwassenen om een blaas- of slagwerkinstrument te leren bespelen. Muzikale ervaring is niet nodig. Gegarandeerd veel plezier en een leuke nieuwe hobby!

 

We beginnen op zaterdag 25 maart 2023, 13.30 uur in Dorpshuis Grietenijhûs te Makkinga.

 

Wij zorgen voor een instrument, lessenaar en lesmap.

Woon je in Ooststellingwerf en is dit echt iets voor jou?

Neem contact met ons op via Wiekie Bult Zwier, 06 82649360 of via de mail, wiekiezwier28c@gmail.com

Kijk voor meer info op https://www.facebook.com/nijtalintorkest/ of www.nijtalintorkest.nl


Nieuwjaarsconcert 15 januari 2023

Op zondagmiddag 15 januari wil Concordia samen met u een mooie muzikale start maken van 2023. Aanvang van het concert is 14.30 uur in 't Anker te Elsloo.

SlagwerkFabriek zal een speciale act verzorgen tijdens dit concert.