Welkom op onze site!

valentijnsconcert: 14/02/2020

OPROEP!

Vrijdagavond 14 februari geeft Concordia een Valentijnsconcert met als thema ‘All you need is love’. Concordia kan dit echter niet alleen en heeft uw hulp hierbij nodig. Want wilt u altijd al eens uw geliefde, uw goede vriend(in), vader of moeder verrassen of bedanken, dan moet u er nu bij zijn! Lees meer....

OLIEBOLLENACTIE: 31/12/2019

Ook dit jaar kunt u weer oliebollen bestellen via Concordia. De opgave briefjes worden binnenkort bij de inwoners van Elsloo en omstreken bezorgd. Het briefje wordt ook weer bij u opgehaald door één van de muzikanten. Heeft u ons gemist??

U kunt het briefje ook in leveren in het ‘eierhokje’ bij familie vd Berg op Zuid 16.

Opgave is ook mogelijk via oliebollenconcordia@gmail.com

De oliebollen worden op dinsdag 31 december rondgebracht tussen 14.00 en 16.00 uur.

kerstconcert 14/12/2019

'Scrooge - A Christmas Carol'

Verbinding zoeken is de sleutel tot succes

Zaterdag 14 december hielden we de voorstelling ‘A Christmas Carol’, samen met de jeugdleden van de Toneelvereniging van Elsloo. Deze samenwerking bleek een groot succes te zijn, lees meer...

Nationale muziekloterij

De Nationale Muziekloterij staat in de startblokken. Dit is een landelijk initiatief en Muziekvereniging Concordia doet mee!!

50% van de opbrengst van door ons verkochte loten gaat direct naar onze vereniging. Zo geeft u muziek een toekomst en maakt u kans op het winnen van mooie prijzen.

Het komende halfjaar, oktober 2019 tot en met maart 2020, zullen er 6 maandelijkse trekkingen plaatsvinden steeds op de laatste vrijdag van de maand. De eerstvolgende trekking is dus op 25 oktober 2019. Het mooie aan dit concept is dat lotenkopers met ieder lot de muziekvereniging van hun keuze kunnen steunen. De helft van de kosten van een lot, dus € 2,50 per trekking dat dit lot meespeelt, gaat namelijk terug naar de vereniging. En dat, terwijl er ook nog kans gemaakt wordt op leuke prijzen. Een win-winsituatie voor lotenbezitters én de deelnemende muziekverenigingen!

Informatie over de loterij is te vinden op www.muziekloterij.nl.

Wil je Concordia steunen en deelnemen aan de loterij? Deelnemen kan via:

https://deelnemers.muziekloterij.nl

De eerste trekking is al op 25 oktober 2019!!!!

Nieuwe website in de lucht!

Na flink wat voorbereidingen is de nieuwe website van muziekvereniging Concordia in de lucht! En daar zijn we erg trots op. De belangrijkste items staan online, maar er moet nog wel een en ander gebeuren... Houd de website dus goed in de gaten voor het laatste nieuws en foto's!